Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

PRED NAMA JE ERA DOBRIH I SNAŽNIH ODNOSA!


Ovim rečima, ocenio je razgovor koji je danas vodio sa predstavnicima NIS-a, predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić


Kao što je najavljeno pre dva dana, danas se predsednik Čestić sastao sa delegacijom kompanije NIS. Razgovaralo se o saradnji lokalne samouprave i NIS-a, svim otvorenim pitanjima i problemima, kao i o mogućnostima za unapređenje odnosa, a sastanak je održan u kabinetu predsednika.

- Razgovarali smo o našim odnosima koje želimo da stalno unapređujemo, o svim problemima koje želimo da rešavamo, o partnerstvu koje želimo da učvršćujemo, i mogućnostima i oblastima u kojima jedni drugima možemo biti podrška i od koristi. Imamo obećanje da će se sve ono što detektujemo kao problem zajednički rešavati, jer obaveza opštine Srbobran jeste da zastupa interese zajednice i građana, a raduje me što smo se danas uverili da i NIS želi isto. Uveren sam da je pred nama era dobrih i snažnih odnosa opštine Srbobran i Naftne industrije Srbije, rekao je nakon radnog sastanka Čestić.

Naftnu industrije Srbije su na sastanku u opštini Srbobran predstavljali Vladimir Paltsev, prvi zamenik generalnog direktora, Evgenij Kudinov, zamenik generalnog direktora za spoljne veze i odnose sa državnim organima, Irek Xabipov, direktor sektora proizvodnje, i Branko Radaković, savetnik generalnog direktora NIS.

Ovo je najviša delegacija NIS-a koja je ikada do sada posetila Srbobran, što, kako se čulo nakon sastanka, jasno pokazuje koliko je ovoj kompaniji stalo do dobrih odnosa sa lokalnim zajednicama u kojim posluje.

Kako je preneto nakon sastanka, cilj NIS-a je da u mestima u kojim posluje ima partnere i zadovoljne građane i učiniće sve da stanovnici opštine Srbobran, koju na dobar način vodi odgovorno rukovodstvo, ne osete nijedan problem, a ukoliko se on pojavi, odmah bude i rešen.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.05.24   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin