Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Dru┼ítvo

VATROGASCI U ┼áKOLI JOVAN JOVANOVI─ć ZMAJ!


Nakon što se oglasio alarm, deca u miru i tišini napustili školu kako bi vatrogasci mogli da realizuju akciju gašenja po┼żara.


U osnovnoj školi Jovan Jovanovi─ç Zmaj u Srbobranu danas je odr┼żana pokazna ve┼żba gašenja po┼żara u kojoj su u─Źestovali u─Źenici sa svojim nastavnicima, uklju─Źuju─çi sve ostale zaposlene i pripadnici vatrogasne jedinice iz Srbobrana.

Po re─Źima Damira Mad┼żgalja akcija je uspešno sprovedena, a deca su se ponašala adekvatno i u skladu sa pravilima koja se primenjuju u stvarnim situacijama.

- Odmah nakon saznanja da je u toku po┼żar u školi, svi zaposleni su obišli sve u─Źionice i prostorije da provere da li je slu─Źajno neko negde ostao, a isto su uradili i vatrogasci nakon nas. ┼Żelim da pohvalim sve u─Źenike i zaposlene u školi jer su pokazali ozbiljnost i zrelost, tako da je ova pokazna ve┼żba bila uspešno sprovedena, ka┼żala je za naš portal Erika Sokola Munjin, direktorka škole.

Prilikom akcije vatrogasaca na licu mesta je bio i Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran. Njegova ocena akcije je tako─Ĺe pozitivna. Evo šta je on izjavio:

L.P.

  

Postavio: Administrator dana 2017.06.01

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
O┼á ┼Żarko Zrenjanin U─Źa
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin