Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Vesti

O G L A S ZA IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA


Na osnovu člana 7. Uredbe o uslovima pribavljanja i otuđenja nepokretnosti neposrednom pogodbom, davanja u zakup stvari u javnoj svojini i postupcima javnog nadmetanja i prikupljanja pismenih ponuda („Sl. glasnik RS“ br. 24/2012, 48/2015 i 99/2015), Odluke Upravnog odbora Doma zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran br. 881/6 od 09.06.2017. godine o izdavanju u zakup poslovnog prostora, Komisija za sprovođenje postupka javnog nadmetanja objavljuje sledeći


O G L A S
ZA IZDAVANJE U ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA U TURIJI
I NADALJU PUTEM JAVNOG NADMETANJA

Dom zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran izdaje u zakup poslovni prostor sa odgovarajućom opremom i sitnim inventarom predviđenim u Listi opreme za obavljanje stomatološke zdravstvene zaštite u zdravstvenim ustanovama primarne zdravstvene zaštite i to:


A) Poslovni prostor koji se nalazi u prizemnoj stambenoj zgradi ambulante Turija u Turiji, ul. Svetog Save br. 26 i koji se sastoji iz stomatološke ordinacije ukupne površine 18 m2 i zajedničkih prostorija koje čine: čekaonica (deo hodnika), sanitarni čvor za osoblje i sanitarni čvor za pacijente.


B) Poslovni prostor koji se nalazi u prizemnoj stambenoj zgradi ambulante Nadalj u Nadalju, ul. Lazara Rakića br. 40A i koji se sastoji iz stomatološke ordinacije ukupne površine 12 m2 i zajedničkih prostorija koje čine: čekaonica (deo hodnika), sanitarni čvor za osoblje i sanitarni čvor za pacijente.
Poslovni prostor i oprema izdaju se u zakup radi pružanja zdravstvenih usluga iz oblasti stomatološke zdravstvene zaštite na primarnom nivou zdravstvene zaštite.


Poslovni prostor i oprema koji se izdaju u zakup mogu se razgledati svakog radnog dana u vremenu od 08,00 do 13,00 časova.
Minimalni mesečni iznos zakupnine za poslovni prostor u Turiji i Nadalju je 160 eura računajući po srednjem zvaničnom kursu Narodne banke Srbije na dan objavljivanja oglasa putem radio Srbobrana 10.08.2017. godine.


Učesnik u postupku javnog nadmetanja dužan je da uplati depozit u visini 20% minimalnog mesečnog iznosa zakupnine. Depozit se uplaćuje pre početka postupka javnog nadmetanja uplatom na račun broj 840-532667-08 Doma zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran. Postupak javnog nadmetanja održaće se dana 21.08.2017. godine u Domu zdravlja „Dr Đorđe Bastić“ Srbobran (sala za sastanke na prvom spratu), u Srbobranu, ul. Jovana Popovića br. 25/1 sa početkom u 09,00 časova.


Uplaćeni iznos depozita biće vraćen učesnicima koji nisu uspeli u postupku javnog nadmetanja.
Za sve bliže informacije možete se obratiti Komisiji za sprovođenje postupka javnog nadmetanja na tel. 730-600 lok.104. 

Postavio: Administrator dana 2017.08.10   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world