Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news-archive/1/3/politika/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Freitag, 11. Januar 2019

Klub za negovanje tradicija iz Srbobrana, u svojim prostorijama, od 7. do 11. januara 2019. godine je po 22. put organizovao zimsku radionicu  za decu.

 
Sonntag, 6. Januar 2019

Opštinski odbor Srpske napredne stranke uputio je medijima ─Źestitku povodom Bo┼żi─ça. U ─Źestitki se ka┼że:

 
Samstag, 5. Januar 2019

U ime opštinskog odbora Socijalisti─Źke partije Srbije i u svoje ime ─Źestitam Badnji dan i Bo┼żi─ç svima koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

Neka vam ovaj najradosniji hriš─çanski praznik u domove donese toplinu,mir i radost.
Mir Bo┼żiji,Hristos se rodi
 
Zoran Mladenovi─ç
 
Montag, 31. Dezember 2018

Svim gra─Ĺanima opštine Srbobran novogodišnju ─Źestitku uputio je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški...

 

Predstoje─çe praznike provedite u društvu vaših najbli┼żih, ispunjeni mirom, radoš─çu, razumevenjem i verom u bolje sutra.

 
Donnerstag, 27. Dezember 2018

Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški dao je novogodišnji intervju za Srbobranski informator. U njemu sumira sve što je ura─Ĺeno tokom 2018.godine, ali govori i o planovima lokalne samouprave za narednu godinu. Uz zahvalnost kolegama koji rade Srbobranski informator, intervju prenosimo u celosti:

 
Mittwoch, 26. Dezember 2018

Rekao je komentarišu─çi plan bud┼żeta za narednu godinu predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

Ve─çinom odborni─Źkih glasova danas na sednici SO Srbobran usvojen je bud┼żet za 2019.godinu koji iznosi 1.169.524.000 dinara, dok je u izdacima i rashodima uve─çan za deficit od 188. 500.000 dinara koji ─çe se, kako je planirano, pokriti od prenetih neutrošenih sredstava iz ove godine.

 
Dienstag, 25. Dezember 2018

Odbornici SO Srbobran u sredu ─çe raspravljati o bud┼żetu za narednu godinu, a na dnevnom redu sednice koju je zakazala predsednica Skupštine, Milena Alargi─ç, nalazi se 20 ta─Źaka.

 
Montag, 17. Dezember 2018

Regionalna razvojna agencija Ba─Źka ─çe 20.12.2018. godine u 16.00 ─Źasova u Velikoj sali Opštinske uprave Srbobran odr┼żati info radionicu. Tema radionice je “Odr┼żivi lokalni i regionalni razvoj Ba─Źke -Me─Ĺuinstitucionalna saradnja kao klju─Ź razvoja ruralnih sredina u regionu Ba─Źka”.

 
Montag, 10. Dezember 2018

U sali Malog pozorišta u Srbobranu, na redovnoj Konferenciji jednoglasno podr┼żali Ivicu Da─Źi─ça za predsednika partije, u susret Kongresu SPS-a koji ─çe se odr┼żati 22. decembra ove godine...

 
Mittwoch, 5. Dezember 2018

Tre─çi rebalans bud┼żeta za ovu godinu našao se na dnevnom redu 27.sednice SO Srbobran i ve─çinom odborni─Źkih glasova je usvojen kao i ostali predlozi koji su bili tema ove sednice.

 
Dienstag, 4. Dezember 2018

Predsednica SO Srbobran, Milena Alargi─ç za sredu je zakazala 27. redovnu sednicu SO Srbobran. U pozivu koji je upu─çen odbornicima se ka┼że:

 
Samstag, 10. November 2018

U sklopu svojih aktivnosti, Radivoj Paroški,, predsednik opštine Srboban, u petak, posetio je Vatrogasnu jedinicu gde se razgovaralo o tome kako da se dodatno oja─Źa dobra saradnja opštine i vatrogasaca.

 

Opština Srbobran sve─Źano ─çe obele┼żiti tri velika jubileja - 100 godina od završetka Velikog rata, 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, i 170 godina od Srpske revolucije 1848. godine.

 
Montag, 29. Oktober 2018

Ovo je izme─Ĺu ostalog rekao Radivoj Paroški, poverenik SNS za Srbobran, prilikom obele┼żavanja strana─Źke slave u prostorijama SNS u Srbobranu.

 
Montag, 22. Oktober 2018

Srbobran i Miškin su prostorno udaljeni, ali to ne zna─Źi da ne mo┼żemo da budemo bliski srcem i dušom, rekao je Radivoj Paroški prilikom potpisivanja Memoranduma o saradnji naše opštine i gradske oblasti Miškin u Ruskoj federaciji.

 
Freitag, 19. Oktober 2018

Na današnji dan 1944. godine Srbobran je oslobo─Ĺen od okupatora u II Svetskom ratu. Polaganjem venaca na spomenik ┼żrtvama fašizma na Trgu slobode i na spomenik stradalom vojniku Crvene armije Borisu Mihajlovi─Źu Korotkovu po─Źela je sve─Źanost obele┼żavanja Dana Srbobrana.

 
Dienstag, 16. Oktober 2018

Na osnovu odluke koja je danas usvojena, ove godine ne─çe biti dodeljena Oktobarska nagrada i nagrada Po─Źasni gra─Ĺanin opštine Srbobran, ali ─çe biti dodeljeno, povodom 19. oktobra, Dana opštine Srbobran i Dana oslobo─Ĺenja u II Svetskom ratu, 11 zahvalnica.

 
Mittwoch, 3. Oktober 2018

Dva sata je bilo potrebno odbornicima da pro─Ĺu kroz dnevni red koji je sadr┼żao 23 ta─Źke i okon─Źaju 25.sednicu Skupštine opštine Srbobran, kojom je predsedavala Milena Alargi─ç.

 
Montag, 1. Oktober 2018

Danas su okon─Źani radovi na sanaciji kolovoza u Turijskoj ulici u Srbobranu. Ulica je otvorena za saobra─çaj, a po završetku radova danas je u Turijskoj ulici bio predsednik opštine, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima kako bi se li─Źno uverio u kvalitet radova.

 
Donnerstag, 13. September 2018

Rekonstrukcija atarskog puta, tkz Segedinca je u potpunosti završena, tako da su sva ošte─çenja, na ovoj "┼żili kucavici" za mnoge paore, potpuno sanirana. Kona─Źno na red je došla i Turijska ulica koja ─çe isto tako u potpunosti biti sanirana.

 

Opština Srbobran i ove godine u sklopu Dana Srbobrana organizova─çe dodelu Oktobarskih nagrada najuspešnijim pojedincima i kolektivima u proteklih godinu dana. Pravo da kandiduje potencijalne dobitnike imaju svi gra─Ĺani.

 
Montag, 10. September 2018

SREDSTVA SE DODELJUJU PORODICAMA U KOJIMA SE RODI TRE─ćE ILI ─îETVRTO DETE ZA REŠAVANjE STAMBENOG PITANjA ILI ZA UNAPRE─ÉENjE USLOVA STANOVANjA NA TERITORIJI AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE

 
Dienstag, 4. September 2018

Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, danas u Neradinu, potpisao je ugovor vredan 9.948 568,00 din. Ovim sredstvima finansira─çe se zamena azbestnih vodovodnih cevi u delu naseljenog mesta Nadalj.

 
Donnerstag, 30. August 2018

Postavljanjem direkcionog semafora na raskrsnici ulica Svetog Save i Kara─Ĺor─Ĺeve lokalna samouprava ide u susret Zakonu koji reguliše uslove koji su neophodni za polaganje voza─Źkih ispita.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign