Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news-archive/1/3/politika/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Samstag, 10. November 2018

U sklopu svojih aktivnosti, Radivoj Paroški,, predsednik opštine Srboban, u petak, posetio je Vatrogasnu jedinicu gde se razgovaralo o tome kako da se dodatno oja─Źa dobra saradnja opštine i vatrogasaca.

 

Opština Srbobran sve─Źano ─çe obele┼żiti tri velika jubileja - 100 godina od završetka Velikog rata, 100 godina od prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, i 170 godina od Srpske revolucije 1848. godine.

 
Montag, 29. Oktober 2018

Ovo je izme─Ĺu ostalog rekao Radivoj Paroški, poverenik SNS za Srbobran, prilikom obele┼żavanja strana─Źke slave u prostorijama SNS u Srbobranu.

 
Montag, 22. Oktober 2018

Srbobran i Miškin su prostorno udaljeni, ali to ne zna─Źi da ne mo┼żemo da budemo bliski srcem i dušom, rekao je Radivoj Paroški prilikom potpisivanja Memoranduma o saradnji naše opštine i gradske oblasti Miškin u Ruskoj federaciji.

 
Freitag, 19. Oktober 2018

Na današnji dan 1944. godine Srbobran je oslobo─Ĺen od okupatora u II Svetskom ratu. Polaganjem venaca na spomenik ┼żrtvama fašizma na Trgu slobode i na spomenik stradalom vojniku Crvene armije Borisu Mihajlovi─Źu Korotkovu po─Źela je sve─Źanost obele┼żavanja Dana Srbobrana.

 
Dienstag, 16. Oktober 2018

Na osnovu odluke koja je danas usvojena, ove godine ne─çe biti dodeljena Oktobarska nagrada i nagrada Po─Źasni gra─Ĺanin opštine Srbobran, ali ─çe biti dodeljeno, povodom 19. oktobra, Dana opštine Srbobran i Dana oslobo─Ĺenja u II Svetskom ratu, 11 zahvalnica.

 
Mittwoch, 3. Oktober 2018

Dva sata je bilo potrebno odbornicima da pro─Ĺu kroz dnevni red koji je sadr┼żao 23 ta─Źke i okon─Źaju 25.sednicu Skupštine opštine Srbobran, kojom je predsedavala Milena Alargi─ç.

 
Montag, 1. Oktober 2018

Danas su okon─Źani radovi na sanaciji kolovoza u Turijskoj ulici u Srbobranu. Ulica je otvorena za saobra─çaj, a po završetku radova danas je u Turijskoj ulici bio predsednik opštine, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima kako bi se li─Źno uverio u kvalitet radova.

 
Donnerstag, 13. September 2018

Rekonstrukcija atarskog puta, tkz Segedinca je u potpunosti završena, tako da su sva ošte─çenja, na ovoj "┼żili kucavici" za mnoge paore, potpuno sanirana. Kona─Źno na red je došla i Turijska ulica koja ─çe isto tako u potpunosti biti sanirana.

 

Opština Srbobran i ove godine u sklopu Dana Srbobrana organizova─çe dodelu Oktobarskih nagrada najuspešnijim pojedincima i kolektivima u proteklih godinu dana. Pravo da kandiduje potencijalne dobitnike imaju svi gra─Ĺani.

 
Montag, 10. September 2018

SREDSTVA SE DODELJUJU PORODICAMA U KOJIMA SE RODI TRE─ćE ILI ─îETVRTO DETE ZA REŠAVANjE STAMBENOG PITANjA ILI ZA UNAPRE─ÉENjE USLOVA STANOVANjA NA TERITORIJI AUTONOMNE POKRAJINE VOJVODINE

 
Dienstag, 4. September 2018

Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, danas u Neradinu, potpisao je ugovor vredan 9.948 568,00 din. Ovim sredstvima finansira─çe se zamena azbestnih vodovodnih cevi u delu naseljenog mesta Nadalj.

 
Donnerstag, 30. August 2018

Postavljanjem direkcionog semafora na raskrsnici ulica Svetog Save i Kara─Ĺor─Ĺeve lokalna samouprava ide u susret Zakonu koji reguliše uslove koji su neophodni za polaganje voza─Źkih ispita.

 
Freitag, 24. August 2018

U organizaciji Opštinskog odbora SPS Srbobran odr┼żana je tribina na kojoj je kao gost nastupio Nikola Šainovi─ç, jedan od prvih saradnika Slobodana Miloševi─ça tokom devedesetih godina i raspada nekadašnje dr┼żave Jugoslavije.

 
Donnerstag, 23. August 2018

Prvi ─Źovek opštine zadu┼żen za resor sporta i omladine od danas je Jovica Andri─ç, košarkaški trener. Na predlog i uz obrazlo┼żenje predsednika opštine Srbobran, Radivoja Paroškog, ovu odluku izglasali su ve─çinom glasova odbornici u SO Srbobran.

 
Mittwoch, 15. August 2018

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Srbobran pru┼ża punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vu─Źi─çu

 

Nikola Šainovi─ç dolazi u Srbobran, a tim povodom OO SPS odr┼żao je Konferenciju za medije, a govorili su Zoran Mladenovi─ç, predsednik OO SPS Srbobran i Branislava Sekuli─ç, sekretar Izvršnog odbora srbobranskih socijalista.

 
Montag, 16. Juli 2018

Ju─Źe su u opštini Srbobran odr┼żani izbori za ─Źlanove Saveta mesnih zajednica u Srbobranu, Turji i Nadalju. Izbore je karakterisala velika izlaznost i ubedljiva pobeda kandidata Srpske napredne stranke u sva tri naseljena mesta opštine.

 
Samstag, 14. Juli 2018

Nakon što je lokalna samouprava pronašla na─Źin da na letovanje u Sutomore besplatno pošalje 50 penzionera iz naše opštine, na njihov poziv Radivoj Paroški, preddsednik opštine, bio je ju─Źe gost u prostorijama Udru┼żenja penzionera.

 
Dienstag, 10. Juli 2018

U nedelju 15.jula u opštini Srbobran ─çe se odr┼żati izbori koji ─çe odrediti ko ─çe u narednom mandatu sedeti u Savetima Mesnih zajednica u Srbobranu, Turiji i Nadalju. Liste kandidata su utvr─Ĺene  sve pripremne radnje su obavljene.

 
Mittwoch, 27. Juni 2018

Rekao je ovo Radivoj Paroški, prilikom posete radionice koja se odr┼żava ovih dana u organizaciji Udru┼żenja za pomo─ç MNRO "BISER", a u kojoj u─Źestvuju lica sa posebnim potrebama.

 
Dienstag, 26. Juni 2018

Skupština opštine Srbobran ima novog sekretara. Na ovu funkciju izabran je Dragan Šar─Źev diplomirani pravnik iz Srbobran, odluka je ve─çine odbornika na 23. Sednici SO Srbobran koja je odr┼żana u utorak.

 
Montag, 25. Juni 2018

Ovo je rekao predsednik opš─Ĺtine Srbobran, Radivoj Paroški koji je posetio mašinski park Zemljoradni─Źke zadruge Srbobran.

 
Donnerstag, 21. Juni 2018

Ovo je primetio danas prilikom posete "Reahem" doo, predsednik opštine Radivoj Paroški. Kako unaprediti privredni ambijent, koji su problemi sa kojima se sre─çu naši privrednici, šta mo┼żemo da u─Źinimo da Srbobran sna┼żnije pozicioniramo u ekonomskom smislu su pitanja na koja odgovore tra┼żi opštinsko rukovodstvo i zbog toga intenzivno razgovara sa uspešnim privrednicima u našoj opštini...

 

Ukupno za renoviranje kuglane u sportskoj hali bi─çe utrošeno 4.5 miliona dinara. U skorašnjoj poseti Srbobranu pokrajinski sekretar za sport i omladinu, Vladimir Batez obe─çao je finansijsku podršku za završetak radova na renoviranju kuglane...

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign